Get Free DL|FS|MU|HF|FSo| And Other Premium Account By Click Here

Friday, June 10, 2011

Cheat CityVille Gold,Dollars,And Stock Item 10 June 2011

Cheat CityVille Gold,Dollars,And Stock Item 10 June 2011
Released : 10 June 2011
Tools :
[-]Cheat Engine 5.6.1
[-]Browser

Features :
[-]Gold Hack
[-]Dollar Hack
[-]Stock Item Hack



english tutor :

1.Open Cheat Engine
2.change The ValuE Type from 4 bit to double
3.select the number you wanna to change with CE. [ if you want to Cheat gold, follow this tutor ]
4.Input your gold Value to the Cheat engine
5.And the scan, there will be much of address
[you'll se address with many values, but see the values CAREFULLY !! ]

6.select the address with the value of your gold
7.change the value of the selected address to the "value" that you want.
8.and now get some money..
9.and your gold will be as much as you want.

Or :

Indonesian tutor :

1.Buka Cheat Engine
2.Ubah Value Type dari 4 bit jadi Double
3.Pilih Vales yang ingin di ubah dengan CE. [ misal, ingin cheat gold, ya masukkan values gold]
4.Input Vales Gold Anda ke Cheat engine
5.Lalu scan, akan ada banyak Address
[anda akan menemui banyak address, tapi lihat nilai-nilai dengan SEKSAMA! ]

6.Pilih address dengan value yang sama dengan Gold Anda
[pada waktu anda men-scan gold anda ]
7.Ubah vales dari alamat yang dipilih ke "nilai" yang Anda inginkan.
8.dan sekarang cobalah mendapatkan Gold ..
9.dan Gold Anda akan sebanyak yang Anda inginkan.

Credit :
NH ~ Nyxzryu_Hackazer

Protected by Copyscape DMCA Copyright Search
Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!

6 komentar:

M.dhio alief utama said...

hex ny apa om???

Anonymous said...

Kak Bahasa Indonesia Dong, Soalnya aku masih Bocah

Hackazer said...

@ om Dio,
untuk itu masukkan value dari gold / dollar / item yang ingin anda hack value nya..


@anonym, kan ada fasilitas google translate sudah di blog ini..

Amir kasep said...

maksudnya apa sih kaga ngati?????
gan klw ngasih tutor yg jelas dan dimengerti sama semuanya

Hackazer said...

oke oke..
saya kasih tutor bahasa indo aja lah..

Anonymous said...

cheat nya tidak permanent, cuman ngubah tampilan gold di layar doang, pas di refresh balik lagi gold nya

Post a Comment

Please Leave a Comment..
All The content here is provided by All Is Free and you can copy it with the following Credit and Put the Link / Permalink Source to this Blog..